Wie zijn wij

The Inside Prefab is onderdeel van The Inside BV en als timmerbedrijf gespecialiseerd in houtbewerking in de breedste zin van het woord. Op onze eigen productielocatie van 5.000 m2 in Deventer produceren wij uiteenlopende prefab onderdelen voor de houtskeletbouw.
Als prefab producent kunnen wij u ondersteunen: wanneer u productiecapaciteit te kort komt of een project heeft dat niet past binnen uw eigen productieproces. Wij hebben alle expertise en flexibiliteit in huis om snel te schakelen en mee te denken. Zo kunt u zich aan de voorkant blijven focussen op uw projecten en opdrachtgevers, terwijl u aan de achterkant kunt terugvallen op onze kennis, ervaring en productiecapaciteit.

Vanuit onze vestiging in Deventer werken wij met 65 medewerkers fulltime aan wisselende klein- en grootschalige projecten. Onder leiding van onze projectmanagers dragen wij zorg voor een strakke planning en organisatie afgezet tegen een eerlijke prijs.

Onze eigen vrachtwagens zorgen voor de ‘just-in-time’ aflevering op elke gewenste (bouw) locatie, waar onze montageteams, indien nodig, nog extra ondersteuning kunnen bieden in zowel de montage van enkelvoudige bouwdelen, als de uitvoering van complete casco projecten.

Tijd voor een kennismaking

Voor kwalitatief hoogwaardige houtskeletbouw en de productie van prefab onderdelen is The Inside Prefab uw ideale partner. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en het bijbehorend kostenplaatje? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Deventer, maar wij komen ook graag uw kant op om op locatie de wensen en oplossingen van uw project te bespreken.

Uiteraard verplicht het gesprek u tot niets, wel weet u zeker dat u een duidelijk beeld heeft van de mogelijkheden. In veel gevallen kunnen wij u, indien gewenst, binnen 24 uur na ontvangst van uw tekeningen voorzien van een offerte.

Producent HSB oplossingen
Wanneer u gebrek heeft aan eigen productiecapaciteit kunnen wij snel en flexibel alle onderdelen produceren die u nodig heeft. Onze productielocatie van 5.000m2 met uitgebreid geavanceerd machinepark is daar perfect op ingericht. Dat maakt dat wij niet alleen snel en ‘just-in-time’ kwalitatief hoogwaardige houtconstructies én onderdelen kunnen leveren, maar vooral ook tegen concurrerende prijzen.
Wat wij maken, maken wij goed. Dat wil zeggen: exact volgens specificatie, conform uw eisen én geleverd volgens afspraak. Onze mensen zijn én voelen zich verantwoordelijk voor het productieproces en onze machines zijn er volledig voor uitgerust. Kortom: onze mensen én machines staan voor u klaar! En met een gemiddelde van 8 weken productietijd, zijn wij in staat snel en flexibel aan u te leveren.
Gedreven professionals

Ons team

olaf-aardse
Coming soon